Om

Östbergs Consulting AB skapar affärsmöjligheter!

Östbergs Consulting arbetar för en hållbar utveckling i samhället. Grundare och VD är Gunilla Östberg, med lång erfarenhet av hållbarhetsarbete i både företag och städer. Hållbar utveckling är århundradets största affärsmöjlighet och för de företag som tidigt bestämmer sig för att ställa om finns mycket att vinna då det är både lönsamt och värdeskapande för företagen.

Gunilla är civilingenjör och teknisk licentiat och har gått från forskning och utveckling till en kommersiellt inriktad företagsledare inom den industriella sektorn, bl.a. som vvd för Keolis i Sverige AB. Gunilla har arbetat inom ett flertal branscher så som processindustrin, energi- och transportsektorn, och där hennes fokus legat på att skapa konkurrenskraft, tillväxt och lönsamhet baserat på långsiktig hållbarhet; ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Östbergs Consulting grundades 2009.

”Att hållbarhetsarbete är lönsamt och skapar konkurrenskraft såg jag redan i början av 1990-talet då jag arbetade som leverantör till skogsindustrin av miljövänliga metoder för  blekning av pappersmassa. Skogsbolagen fick bättre betalt och  fler kunder. Det har jag burit med mig som en röd tråd genom min karriär”  – Gunilla Östberg

I oktober 2016 gav Gunilla Östberg ut boken ”Hållbara affärer” tillsammans med Gunilla Forsmark Karlsson. En bok som inspirerar, motiverar och vägleder företag att ställa om i en hållbar riktning. Boken har snabbt blivit en storsäljare och vänder sig främst till ägare, styrelser, ledningsgrupper och andra som vill lära mer om hur man praktiskt går tillväga för att ställa om.

Läs mer om boken här. Köp boken på Bokus eller Adlibris.

 

Adress och orgnummer.

LinkedIn: Gunilla Östberg
Blogg: Hållbar livsstil för konsumenter: För en hållbar värld
Twitter: @GillaOstberg
Instagram: forasustainableworld
Facebook: @forasustainableworld